Skip to the main content

Viertallen bij de NBB op STEP

Als vervanging van de reguliere bondscompetities viertallen organiseert de NBB een viertallen toernooi op STEP voor teams met speelsterkte 2e divisie (drie spelers uit een team van max 6 personen moeten vorig seizoen tweede divisie hebben gespeeld) en sterker.
Het toernooi vindt plaats op zes (!) zaterdagen t.w. 12 december, 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari en 27 februari.

Vind je het leuk om met een Pijnackers team mee te doen? Meld je belangstelling via het mailadres viertallen@pijnackersebridgeclub.nl.
Je kunt je belangstelling als individu kenbaar maken, maar ook als paar of als team. Een team mag uit maximaal 6 personen bestaan.
Wij kunnen helpen met het samenstellen van een team. Niet alle spelers hoeven van divisieniveau te zijn, wel is het belangrijk dat je het leuk vindt om tegen sterke tegenstanders te spelen en dat je het zitvlees hebt om een aantal zaterdagen de hele dag (ochtend en middag) op Step te zitten

Haast je wel, want de inschrijving sluit al op 2 december!

Andere artikelen
Uitslag alle Stepbridge drives

Uitslag alle Stepbridge drives

De uitslagen van stepbridge van de tot nu toe gespeelde drives Uitslag dinsdag 24 november ...

24/11/2020 - Gerard van den Beukel
Tiny Hooghart overleden.

Tiny Hooghart overleden.

Gisteren ontving het bestuur het droevige bericht dat ons ex-lid Tiny Hooghart op 13 november op...

22/11/2020 - Niek van der Putten
Praat mee!

Praat mee!

Op onze website, is er de mogelijkheid mee te praten over allerlei onderwerpen. Op het menu links ziet u een optie "Praat mee", hier kunt u over allerlei onderwerpen met elkaar van gedachten wisselen. Je hebt daar ook de mogelijkheid om een partner/invaller te zoeken, of om bardiensten te ruilen (als we weer gebruik kunnen maken van het DSH). Lees meer...

17/11/2020 - Gerard van den Beukel