Skip to the main content

We stappen over op STEPBRIDGE !! Aanvang 19.45!

Door de nieuwe Kabinetsmaatregelen zien we ons genoodzaakt om het fysieke bridge in het DSH tijdelijk weer stop te zetten. Het maximum van 30 personen is lastig qua wachtlijst en de bar zou moeten sluiten omdat dit door de Gemeente als ‘eet- en drinkgelegenheid’ wordt beschouwd. Dit betekent dat we op maandag- en donderdagavond weer overstappen op Stepbridge.

Voor de Stepavond op dinsdag verandert er niets (bedoeld voor de wat minder ervaren spelers). Het Stepbridge op vrijdagavond komt weer te vervallen. Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor Stepbridge via de website. Wel moet u zich tijdig registreren voor de speelavond. Te laat betekent dat u niet meer wordt toegelaten, behalve als een stilzit dreigt. Dus, wees op tijd! We starten met Stepbridge als vanouds om 19:45 uur. Laten we hopen dat met de nieuwe maatregelen de toename van het aantal besmettingen wordt teruggedrongen.
Andere artikelen
Uitslag alle Stepbridge drives

Uitslag alle Stepbridge drives

De uitslagen van stepbridge van de tot nu toe gespeelde drives Uitslag dinsdag 24 november ...

24/11/2020 - Gerard van den Beukel
Tiny Hooghart overleden.

Tiny Hooghart overleden.

Gisteren ontving het bestuur het droevige bericht dat ons ex-lid Tiny Hooghart op 13 november op...

22/11/2020 - Niek van der Putten
Viertallen bij de NBB op STEP

Viertallen bij de NBB op STEP

Als vervanging van de reguliere bondscompetities viertallen organiseert de NBB een viertallen toernooi op STEP voor teams met speelsterkte 2e divisie (drie spelers uit een team van max 6 personen moeten vorig seizoen tweede divisie hebben gespeeld) en sterker. Het toernooi vindt plaats op zes (!) zaterdagen t.w. 12 december, 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari en 27 februari. Lees meer...

21/11/2020 - Gerard van den Beukel