Skip to the main content

Praat mee!

Op onze website, is er de mogelijkheid mee te praten over allerlei onderwerpen.

Op het menu links ziet u een optie “Praat mee”, hier kunt u over allerlei onderwerpen met elkaar van gedachten wisselen. Je hebt daar ook de mogelijkheid om een partner/invaller te zoeken, of om bardiensten te ruilen (als we weer gebruik kunnen maken van het DSH).

Om u te laten wennen aan deze mogelijkheid, hebben we een onderwerp geopend over de Kerst- en Oud&Nieuw drives. Het is niet waarschijnlijk dat deze op de vertrouwde manier gehouden kunnen worden, maar wellicht leven er goede idee├źn om hier toch iets gezelligs van te maken. U kunt deze kwijt bij “Praat mee”, onderwerp “Kerst en Oud&Nieuw”

Andere artikelen
Uitslag alle Stepbridge drives

Uitslag alle Stepbridge drives

De uitslagen van stepbridge van de tot nu toe gespeelde drives Uitslag dinsdag 24 november ...

24/11/2020 - Gerard van den Beukel
Tiny Hooghart overleden.

Tiny Hooghart overleden.

Gisteren ontving het bestuur het droevige bericht dat ons ex-lid Tiny Hooghart op 13 november op...

22/11/2020 - Niek van der Putten
Viertallen bij de NBB op STEP

Viertallen bij de NBB op STEP

Als vervanging van de reguliere bondscompetities viertallen organiseert de NBB een viertallen toernooi op STEP voor teams met speelsterkte 2e divisie (drie spelers uit een team van max 6 personen moeten vorig seizoen tweede divisie hebben gespeeld) en sterker. Het toernooi vindt plaats op zes (!) zaterdagen t.w. 12 december, 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari en 27 februari. Lees meer...

21/11/2020 - Gerard van den Beukel